Over Nieko Franck

nieko-franck-150-183

Ik ben Nieko Franck en ik werk als fysiotherapeut. Nadat ik ongeveer 18 jaar werkzaam was als fysiotherapeut, besloot ik om mijn eigen praktijk te starten: Fysiotherapie Nieko Franck. Daarnaast heb ik een aantal jaren mijn kennis en ervaring overgedragen aan een nieuwe generatie therapeuten. Ik gaf in die periode les op de HAN, binnen de Topsportklas van de opleiding Fysiotherapie op Papendal.

Kwaliteit

Fysiotherapie Nieko Franck staat voor kwaliteit. Ik zie de mens als één geheel: lichaam én geest.

Werkwijze Nieko Franck

De intake is een belangrijk onderdeel voorafgaand aan de behandelingen. Dat is een vraaggesprek en een onderzoek. Hieruit blijkt of er een fysiotherapeutische indicatie is en op welke manier ik uw klacht(en) zo goed mogelijk kan behandelen. Hierbij werk ik vaak samen met collega’s, orthopeden of huisartsen. Dat helpt om de klacht zo goed mogelijk aan te pakken. Binnen mijn netwerk heb ik een zeer goede band en samenwerking met deze behandelaars.

Verschillende behandelmethodes

Ik werk met verschillende behandelmethodes, zoals:

Sporten

Sporten

Ik heb veel affiniteit met sport en sporters. In mijn loopbaan als fysiotherapeut heb ik veel sporters begeleid en behandeld voorafgaand en na opgelopen blessures of bij herstel van operaties. 

Samenwerking

Ik werk al jaren samen met lokale sportverenigingen, zoals de voetbalverengingen FC Zutphen en SV Basteom.

U bent welkom

Mijn praktijk is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. U bent van harte welkom aan de Piet Heijnstraat 11 in Zutphen. Neem contact met mij op voor een kennismaking of om een afspraak te plannen.

Tot ziens!

Nieko

Nieko Franck